OVAKO ĆE VOZITI TRAMVAJI I AUTOBUSI ZA NOĆ MUZEJA! Nemojte propustiti najbolje muzeje

FOTO: Dalje.cm

ZET info je na svojoj Facebook stranici objavio trase vožnji tramvaja i mini buseva za ovogodišnju Noć muzeja. Podsjetimo, Zagrepčani besplatno mogu otići u muzeje sve do 1 sat ujutro. Objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti.

“Snijeg pada na širem gradskom području, zbog čega je potreban dodatan oprez svih sudionika u prometu.Tramvajski promet redovit je na svim linijama, dok su u autobusnom moguća kašnjenja.

Za vrijeme manifestacije Noć muzeja, od 18 će sati prijevoz putnika biti organiziran izvanrednim linijama.Turistički tramvaj vozit će do 1 sat iza ponoći kružnom trasom na muzejskoj liniji od Trga Republike Hrvatske, Frankopanskom ulicom, Trgom bana Josipa Jelačića, Praškom ulicom, Zrinjevcem, ulicama Antuna Mihanovića i Valentina Vodnika te Savskom cestom natrag do početne stanice.Mini autobus vozit će od Muzeja Mimara na Gornji grad Frankopanskom i Mesničkom ulicom, ulicama Tita Brezovačkog i Antuna Gustava Matoša, Jezuitskim trgom i Opatičkom ulicom do Ilirskog trga te natrag Opatičkom ulicom, Trgom Svetog Marka, Mesničkom i Frankopanskom ulicom do početne stanice.Autobus će od 18 sati do ponoći voziti i na liniji od Trga braće Mažuranić Savskom cestom, ulicama grada Vukovara i Hrvatske bratske zajednice do Muzeja suvremene umjetnosti te natrag istom, obrnutom trasom. Polasci s Trga braće Mažuranić ostvarivat će se svaki puni sat, kao i polasci od Muzeja suvremene umjetnosti no počevši od 18.30, sve do 0.30 sati.Uspinjača će voziti do 2 sata ujutro. Prijevoz turističkim tramvajem, kao i izvanrednim autobusnim linijama bit će besplatan, dok će se usluga naplaćivati na redovnim tramvajskim i autobusnim linijama te uspinjači.

Na autobusnoj liniji 161 (Savski most – Kupinečki Kraljevec – Štrpet), sa Savskog mosta, umjesto u 15, 15.45, 18 i 18.15 sati, autobusi polaze u 15.15, 15.55, 17.55 i 18.25 sati. Promijenjeno je i vrijeme polaska iz Kupinečkog Kraljevca (kraj škole) s 19.05 na 19.10 sati. Novi raspored polazaka dostupan je i na stranicama ZET-a.”


Komentari