‘OD NAS RADE BUDALE’ Čitateljica je bijesna: Bus iz Donje Bistre je krcat, kao da je epidemija gotova

Photo: Čitateljica, Goran Stanzl/PIXSELL

“Za vratom mi nonšalantno puše muškarac koji je spustio masku ispod brade. I nije jedini koji si je oslobodio dišne puteve. Autobus je krcat do posljednjeg mjesta, stojećeg i sjedećeg, a oni koji se voze linijom 176 pomislili bi da je pandemija gotova. Pa gdje toga ima”, govori nam bijesna čitateljica koja se svakog jutra iz Donje Bistre vozi u Zagreb.

Da vožnja do posla bude još mučnija, navodi, putnici se prevoze manjim autobusom koji je u promet uveden kada su školarci nastavu pratili od kuće. Iako se to sada promijenilo i učenici se polagano vraćaju u školske klupe, ZET nije vratio “bus većeg formata” pa se se radnici i umirovljenici naguravaju s mladima i njihovim školskim torbama.

“Jedino što mogu reći je da nas prave budalama i da ih baš boli briga za naše živote. Jedino što im je važno jest da platimo pokaz ili kartu, koji su definitivno preskupi za ovu kalvariju koju svakog dana proživljavamo dva puta. Samo želim da mi netko odgovori gdje su normalna vozila”, ljuto će čitateljica.

A na posljednje pitanje nažalost ni mi odgovor nemamo.


O spomenutom problemu pisali smo ZET-u, no do trenutka objave ovog članka nitko nam nije objasnio zašto se putnici i dalje voze manjim autobusima. Odgovor ćemo objaviti čim ga zaprimimo. Nadamo se uskoro.

Komentari