Nostradamus iz HDZ-a raskrinkao Pavičić Vukičević! Predvidio smjenu stožera, ’Najjadniji oblik kampanje…za svaku osudu’

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Iako je obnašateljica dužnosti gradonačelnika, Jelena Pavičić Vukičević na konferenciji za medije na kojoj je obznanila svima kako preuzima vođenje stožera civilne zaštite te ukida zahtjev za maskama na otvorenom, istaknula kako njena odluka nema veze s predizbornom kampanjom, već to čini u vidu svog “redovnog plaćenog posla”, predsjednik mjesnog odbora Janko Matko u Zagrebu i član Nacionalnog odbora mladeži HDZ-a Pavao Škoko Gavranović njen je potez, poput modernog Nostradamusa, predvidio.

On je naime na društvenoj mreži, čak pet sati prije konferencije Pavičić Vukičević naveo kako će ista smijeniti stožer zbog navedene odluke. Njegova tvrdnja je kako glasila ovako: “Ova odluka stožera u ZG jedino može imati smisla ako se dogodi sljedeći scenarij – Šostar i ekipa donesu suludu odluku  – Narod poludi – Jelena P. Vukičević smijeni stožer, ukine odluku i preuzme upravljanje”.

“Svi su oduševljeni najnepoznatijom zamjenicom gradonačelnika”, zaključuje pa dodaje kako u drugom slučaju ne može pronaći “ovozemaljski razlog za obvezno nošenje maski na otvorenom!”. “Medicinski razlog sigurno ne postoji”, zaključuje potom.

Naposljetku, navedeno se i obistinilo, a Škoko Gavranović navedeno naziva “najjadnijim oblikom kampanje”.


“Danas sam napisao da će se upravo ovo dogoditi. Ovo je za svaku osudu! Očito se radi o provskom manevru političkih diletanata kojima je osobni probitak iznad javnog interesa”, zaključio je.

Komentari