NEMA PREDAJE: Stranka Bandić Milan 365 ide u utrku za Zagreb! Doznaje se i tko će biti kandidat

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Nakon iznenadne smrti gradonačelnika Zagreba Milana Bandića navedenu dužnost do kraja redovnog mandata obnaša njegova dugogodišnja suradnica Jelena Pavičić Vukičević.

Mnogi su se pitali hoće li Pavičić Vukičević ići i u utrku za Zagreb na lokalnim izborima u svibnju, a ona je još u nedjelju obznanila da neće.  No, na pitanje novinara u petak je rekla kako, osim dužnosti prema stranačkim kolegama, ima dužnost i prema građanima.

“Ja imam odgovornost prema stranci, kolegama, ali prije svega prema svojim sugrađanima. Dopustite da mi kao Gradska uprava prvo odradimo posao za koji smo izabrani. Ovo o čemu govorimo su neka buduća vremena. Cilj je prvo odraditi ovaj ciklus”, odgovorila je na pitanje je li se predomislila po pitanju kandidature.

Pročelnik ureda za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba i međunarodni tajnik stranke Bandić Milan 365 Pavle Kalinić za Dnevnohr je dao vrlo zanimljivu informaciju. Kako kaže, kandidat te stranke najvjerojatnije će biti Jelena Pavičić Vukičević.


“Ako neće ona, onda ćemo to biti Ivica Lovrić ili ja. U svakom slučaju, ići ćemo na izbore”, rekao nam je u telefonskom razgovoru Kalinić.

Dodaje, sve ćemo znati u prvoj polovici idućeg tjedna, inzistirali smo na pitanju koliko je osobno spreman uključiti se u utrku, no Kalinić nam uporno ponavlja, treba vidjeti što će odlučiti gospođa Pavičić Vukičević.

Komentari