NEMA GA AMERIKA! Zagrebačkog gradonačelnika mnogi vole, a on se javnosti ne boji pohvaliti zašto je to tako

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Milan Bandić je potresen zbog požara koji su u posljednjih tjedan dana poharali grad. Odlučio je obitelji iz Dubrave hitno pomoći jer ne može zamisliti da završe na ulici.

“Duboko me potresao nemili događaj u Dubravi gdje je izgorjela cijela obiteljska kuća šesteročlane obitelji. Iako su naši vatrogasci, kao i uvijek, brzo intervenirali i na čemu im i ovaj put upućujem zahvalu, staroj kući drvene građe jednostavno nije bilo spasa. No Bogu hvala nitko nije stradao!

Prizor izgorenog obiteljskog doma, i to u ovo predblagdansko vrijeme, i pomisao da bi obitelj mogla završiti doslovno na ulici odmah me potakla na akciju. Djecu i njihove roditelje privremeno ćemo smjestiti u stan, a djeda u naš gradski dom.

Svi se možemo uključiti u pomoć, dragi sugrađani; dok očevid još traje mi već prikupljamo stvari i odjeću za obitelj. Sutra ću obići članove obitelji. Budimo svjetlo jedni drugima i budimo ljudi!”, piše na službenoj Facebook stranici zagrebačkog gradonačelnika.


“Svaka čast gradonačelniče. Takvih je malo. Svaka obitelj vam je važna”, poručio mu je jedan od simpatizera.

“Svaka čast našem gradonačelniku, čovjek odmah intervenira osobno što je rijetkost u ostalim našim gradovima ili čak ne postoje takvi”, dive mu se i poručuju kako takvog gradonačelnika rijetko tko ima.

“Veliko srce grada Zagreba i gradonačelnika Bandića pomoći će ovoj nesretnoj obitelji”, pohvalili su Milana Bandića pratitelji na Facebooku.

Duboko me potresao nemili događaj u Dubravi gdje je izgorjela cijela obiteljska kuća šesteročlane obitelji. Iako su naši…

Objavljuje Milan Bandić Gradonačelnik ZagrebaPonedjeljak, 21. prosinca 2020.

Komentari