Natalija Prica otkrila kako je bilo raditi s Milanom Bandićem: ‘Bez obzira bila žena lijepa ili ne svakako mora puno raditi’

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Za zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem tugovalo je preko tisuću Zagrepčana na posljednjem ispraćaju koji se održao na Mirogoju. U suzama ga se od njega oprostila i jedna od njegovih najbližih suradnica i gradska zastupnica Natalija Prica.

Iako je s Bandićem rado obavljala protokolarne dužnosti, te pozirala s njim za medije, na komemoraciji i ispraćaju se skrivala u posljednjim redovima.

Ova 32-godišnjakinja bivša je Miss Universe Hrvatske, A Bandić joj je svoja vrata otvorio dodijelivši joj ulogu predsjednice mladeži njegove stranke Bandić Milan 365. Iako je Prica završila studij stomatologije, u struci nije radila. Isto tako, nikada nije skrivala da uživa u ulozi Bandićeve suradnice.

Prica je poznata i po obilaženju krznarija i zlatarnica s gradonačelnikom. Iako su navedenu aktivnost provodili u kasnonoćnim satima, Prica je medijima objasnila kako su obilazili obrtnike te da njezino radno vrijeme radi cijeli dan.


Podsjetimo, Prica se od supruga Ivana, s kojim je provela više od deset godina, nedavno razvela. Da se par nije razišao u dobrim odnosim svjedoči i činjenica da je Ivan izjavio da ne želi da ga se povezuje s njom.

Pored toga, Natalija je jedna od najskuplje odjevenih zastupnica u Gradskoj skupštini ikada. Od Chanel torbice od 50 tisuća kuna, Versace haljine preko 10 tisuća kuna, pa sve do Guccijevih balerinki vrijednih šest tisuća kuna. Očigledno je da Prica na odjeći ne štedi, a kolika je zapravo vrijednost njezina ormara, možemo samo nagađati.

“Moram priznati da je velika privilegija raditi s našim gradonačelnikom s obzirom da on već osamnaest godina vodi glavni grad Lijepe naše i pun je pozitivne energije koju svakodnevno prenosi na nas sve koji smo oko njega”, opisala je rad s Bandićem za RTL.

Znam da je okružen ženama koje zaista žele raditi svi koje radimo uz gradonačelnika radimo jako puno po uzoru na njega tako da bez obzira bila žena lijepa ili ne svakako mora puno raditi”, zaključila je.

Komentari