Na odmor prije zatvora! Zoran Mamić upravo odletio u Dubai

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Bivši trener Dinama Zoran Mamić, nedugo nakon pravomoćne presude, zaputio se u susjednu Bosnu i Hercegovinu i izazvao brojna pitanja. Hoće li se vratiti ili će po uzoru na brata ostati u BiH, pitali su se brojni.

No, Zoran se ubrzo vratio. Ipak, nije se dugo zadržao u Zagrebu, te je već danas otputovao u daleki Dubai.

“Istina je. Međutim u tome ništa sporno, on je slobodan čovjek i namjerava se vratiti za tjedan dana. Ima povratnu kartu, mislim za idući petak”, izjavio je za Jutarnji Mamićev odvjetnik Mijo Golb, objasnivši da je Mamić u Dubaiju više godina radio kao trener te ima određenih poslova koje želi završiti prije nego što bude pozvan na odsluženje kazne zatvora.

Navodno je ujutro otputovao do Beča, a u poslijepodnevnim satima ima rezervirani let za Dubai.


Podsjetimo, prije nekoliko dana u intervjuu za RTL kazao je da se ne osjeća krivim, ali da poštuje odluku suda te da je iste večeri odstupio s mjesta trenera i sportskog direktora.

“Naravno da slijedi pravna borba. Sada slijedi ona procedura koja je regularna ne samo za mene nego za sve ljude koji se nađu u takvoj situaciji i čekamo daljnje korake što bude. Što odluče i kako odluče, tako će i biti”, rekao je tada Mamić i dodavši da će kaznu odslužiti te da poslije toga želi normalno živjeti.

Komentari