Medicinske sestre zgrožene snimkom zabave iz KB Dubrava: ‘Svi smo šokirani i jako iznenađeni’

Foto: RTL Danas

Stižu i reakcije na skandaloznu snimku zabave iz KB Dubrava. Naime, u covid bolnici održao se tulum, a snimku je objavio RTL. Medicinske sestre iz Dubrave s kojima je Index razgovarao su rekle da prvi put čuju za tako nešto i nevjerojatno im je da se takav tulum održao.

“Nisam znala za ovaj događaj. Jako me šokiralo da se to dogodilo, rukovodstvo nije bilo upoznato s time. Danas sam iz dežurstva i za ovo sam doznala popodne. Ne mogu ništa ni komentirati, strano mi je da se tako nešto dogodilo, teško mi je išta komentirati. Nisam bila upoznata s tim da se to dogodilo. Uprava će poduzeti svoje da se vidi što se dogodilo, pa će i nama biti jasnije”, rekla je Višnja Kocman za Index.

Još je jedna medicinska sestra koja u KB Dubrava radi od 2007. komentirala što se dogodilo.

“Nevjerojatno mi je da se ovako nešto dogodilo, razgovarala sam s dosta kolegica i sve smo jako razočarane, nitko od nas baš i ne vjeruje da bi se ovako nešto dogodilo. Ne znamo kad je to snimljeno, gdje, ja iskreno ni ne prepoznajem tu prostoriju sa snimke. I još je jedna stvar interesantna u cijeloj priči – da se baš nitko o tako nečemu nije raspričao, mi smo velika bolnica, no uvijek vam kolaju razne priče, a o ovome nismo ništa čuli. Kod nas u bolnici smo u civilu samo par minuta dok se ne presvučemo o radnu uniformu, a nakon posla idemo doma”, pojasnila je.


POGLEDAJTE VIDEO:

IZVOR: RTL Danas

Dodala je i kako joj je teško vjerovati da se “takva glupost dogodila”.

“Iako su zamagljena lica, čak mi nitko sa snimke po građi nije poznat. Iskreno, teško mi je vjerovati da bi se takva glupost dogodila. Ne znam ni kad je točno to bilo, valjda bi netko pričao o tome. Stvarno mi nije jasno da baš nitko nije ni spomenuo to. Svi smo šokirani i zgroženi. Iznenađeni smo jako. Ne pamtim da se ikad išta dogodilo poput ovog da bi ušli neki muzikaši u ikakvoj prigodi, a kamoli sad.

Zbilja mi je ovo prečudno. To mi zvuči toliko nemoguće da se o tome ne priča, kako to da ih nitko nije čuo, da se nitko nije žalio. Ma ovo mi zvuči kao neka patka, svi smo zgroženi. I da se dogodilo, pa netko bi nešto tračao, pričao, no nitko ništa. Sad smo svi razočarani jer se bacila ružna slika na nas, na naš rad, a ako se i dogodilo to onda je to jako strašno i ružno”, zaključila je.

Komentari