MAJKA BEBI ZAVRŠILA NA POLICIJI! ‘Pišu mi da sam kurva, manipulatorica, pitaju me koliko sam novca dobila’

Index

Majka Ana Treščec koja je nedavno objavila fotografiju svojih beba u lošem stanju u Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević izjavila je da nije dobila prijetnje, ali dobiva brojne pogrdne poruke.

“Pišu mi da sam kurva, manipulatorica, pitaju me koliko sam novca dobila”, otkrila je Treščec, koja kaže da joj to ne treba jer joj stres može ponovno aktivirati karcinom.

Kaže kako je na policiji bila 45 minuta i odgovarala je na pitanja inspektora jesu li oni koji su prijetili bolnici članovi njezine obitelji. Policija je upoznata i s uvredama koje dobiva.

“Moje bebe su bolje i to mi je jedino bitno”, zaključila je majka. Naglasila je da se jučer nakon sastanka s ravnateljicom Klinike ugodno iznenadila kako sada izgleda koža njezina djeteta.


“Sve je to dokaz da se moglo i bez hajke”, poručila je.

Poručujem svima, a zasebno Novoj TV, ako je vec uzimala moju izjavu da je istu trebala pustiti u cijelosti, a ne onaj dio koji paše njima ili nadređenima. Nigdje u izjavama ne stoji da sam se zahvalila FB grupi i mami Moreni na neizmjernoj podršci i pomoći prije svega i da se javno medijima i bolnici ispričavam jedino i ISKLJUČIVO zbog prijetnji nasiljem nad osobljem a ne zbog stanja svojih mališana kako je to na svim portalima ispalo i sada sam ostala posrana pred cijelom Hrvatskom i optužuje me se da sam dobila mito ili da mi je bolnica zaprijetila…o tome se možete porazgovarati i s voditeljem odjela beba…Nadalje moje bebe su u samo dva dana u puno boljem stanju a to mi je sada NAJBITNIJE”, poručila je, prenosi Index.

“Na sastanku sam im rekla da je to po meni nemar i kasnije kada smo se svi skupa zaputili k bebama, presvlačili ih preda mnom, guze su u vidno boljem stanju i rekla sam im vidite da se ipak moglo bolje.”, napisala je Ana Treščec.

Komentari