‘Kročili ste nogama na livadu i rekli ‘ovdje će biti crkva”, Zagrepčani u knjigu sjećanja upisuju zahvale Bandiću

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Zbog velikog interesa, sjećanja na gradonačelnika Milana Bandića građani mogu upisati u virtualnu Knjigu sjećanja. Priopćeno je to na službenoj stranici Grada Zagreba, a čini se da su mnogi ožalošćeni sugrađani već reagirali.

Evo što su mu poručili:

“Milane ti si legenda!! Počivao u miru Božjem”, napisala je Mihaela.

“Hvala za divnih 21god. vladanja lijepim nam našim gradom Zagrebom. Hvala Vam za svaki novi tramvaj, autobus, uređeni dječiji park, pseći park, za svaku knjigu koju nismo morali kupiti, besplatni pokaz, za svaki novčić za dijete, status roditelja odgajatelja…. ma za sve Vam HVALA. Zagreb više nikada neće imati takvoga gradonačelnika koji je bio za ljude i uz ljude! Hvala za dvoranu koja se gradi u Gajnicama, žao mi je što ju nećete moći otvoriti. Počivali u miru! Majka odgajateljica”, poručila je Mihaela.


“Mirno spavaj dobri čovječe. Velikodušnost, iznimnu energiju, trud i ljubav za ovaj Grad i sugrađane zauvijek ćemo pamtiti”, dodala je Anica.

“VELIKO HVALA ZA SVE! POČIVAO U MIRU! TVOJI JANJEVCI!!!”, kaže Mario.

“Dragi gradonačelniče, Hvala za sve što ste učinili za Grad Zagreb i za Travno. Kada se naša crkva gradila Vi ste došli i kročili nogama na livadu i rekli “Ovdje će biti crkva” i tako je sagrađena Vašom podrškom naša ljepotica sv. Luke ev. Također, hvala na svemu napravljenom i obnovljenom u našem naselju i na poligonu za djecu, bilo je i tu mnogo pobune od strane ljudi iz naselja kao i za crkvu, al eto, danas jako puno djece se na tom poligonu igra, a roditelji se druže i piju kavu prateći svoju dječicu”, napisala je Iva.

“20 godina gradonačelnik nisi bio bez razloga. Hvala za Bundek, hvala za festival vatrometa, hvala što si mojoj djeci omogućio da imaju što vidjeti u Zagrebu. Hvala i počivaj u miru”, piše Anita.

 

Komentari