JESTE LI GA VIDJELI? Mladić je na Knežiji izgubio pamćenje pa se probudio obliven krvlju s pomaknutom čeljusti. Moli za pomoć

Foto: Facebook

“Danas poslije posla sam kod HNK ušel na tramvaj 17 (bar mislim). Pustil sam muziku, po playeru vidio da je prošla samo pjesma i pol. Došel sam doma blatnjav, krvav s dislociranom čeljusti i izgubljenim naočalama. Ako me itko videl, pliz javite, jer ne znam kaj se desilo”, napisao je u ponedjeljak Karlo Blažek (28) na svome Facebooku uz uznemirujuću fotografiju iz bolničkog kreveta.

Nedugo nakon toga mladiću se vratio dio sijećanja.

“Update: Malo se sjećanje vratilo. Izašao sam iz tramvaja kod Vjesnika, išao sam do Instar-informatike na Savskoj (toga se sjećam kompletno), poslije toga sam krenuo do ljekarne u Albaharijevoj na Knežiji. Mislim da mi se tamo to dogodilo, što god to bilo“, poručio je Čakovčanin, inače web dizajner i bubnjar koji trenutačno radi u Zagrebu kao kuhar.

Photo: Facebook

Karlu je “nestalo” punih 25 minuta života, od izlaska s posla do ulaska u stan. Vidno dezorijetiranog mladića na vratima je dočekao stariji brat koji je, nakon što je vidio razderotinu na čelu te pomaknutu čeljust, odmah pozvao policiju.


Inače, nesretni 28-godišnjak trenutno se liječi u KBC Sestre milosrdnice. Zadobio je blaži potres mozga, a tijek liječenja čeljusti tek biti određen.

“Najbitnije je da se oporavi i da bude dobro, a ako policija otkrije što se odgodilo, super. Ako ne, život ide dalje“, rekao je Karlov brat za Jutarnji.

Karlova je majka u šoku, a vjeruje da joj sin nije napadnut jer je kod sebe imao mobitel i novčanik.

Photo: Facebook

“Jedino je negdje izgubio naočale pa je suprug išao pješice tom rutom kojom je navodno išao i Karlo, ali naočale nije našao”, objasnila je za Jutarnji Karlova majka.

Iz PU zagrebačke kažu kako imaju saznanja o događaju vezano za mlađu mušku osobu koja je hospitalizirana u KBC Sestre Milosrdnice te da će s njom obaviti razgovor kada to bude dozvolilo njegovo zdravstveno stanje.

Možda se odgovor krije u krvavim maramicama i tragovima krvi koje su prolaznici uočili u blizini ljekarne uz bočnu stranu zgrade u Albaharijevoj ulici na zagrebačkoj Knežiji, piše Jutarnji.

 

Komentari