Iznenada je preminula Žana Barjaktarević, jedna od vodećih medicinskih kozmetologinja u Hrvatskoj

Photo: Instagram

Vlasnica centra Lora Derm u Zagrebu Žana Barjaktarević iznenada je preminula. Tužnu vijest o smrti predvodnice Lora Dermova stručnog tima te jedne od najboljih medicinskih kozmetologinja potvrdili su njezini ožalošćeni suradnici na društvenim mrežama.

“Pretužni i bolnog srca javljamo vam da nas je napustila naša voljena Žana. Bila je jedno istinski dobro biće i vrsna stručnjakinja. Mi koji smo je znali i voljeli, nikad je nećemo zaboraviti. Putuj u nebo, u svjetlo, naš anđele”, napisali su na Facebooku.

Žana je diplomirala na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, a kontinuirano je nadograđivala svoje znanje te u svoj salon Lora Derm dovela revolucionarne metode i uređaje koji nisu bili dostupni nigdje drugdje u Hrvatskoj. Njezinu stručnost i profesionalnost prepoznali su, između ostalih, i mnoge domaće poznate osobe pa su među redovitim klijentima bili Danijela Martinović, Jasmin Stavros, Anica Kovač, Ante Vrban… Klijenti su složni u jednom, kako su Žanina predanost klijentima i poslu, kao i osmijeh, bili razlog zbog kojih su se uvijek vraćali u salon.

“Beauty industrija ostala bez jedne velike stručnjakinje i nadasve divne žene”, napisali su mnogi prijatelji i poznanici.


Komentari