’Heroj s Trnja’ opet pokazao veliko srce, pozvao je građane da odstupe od blokade suda, ’Hvala na podršci’

Trnjanin, Tihomir Blagus, za vrijeme nedavnih poplava provalio je u ustavu Hrvatskih voda, podigao branu i obranio kuće od poplava. No, njemu je sada stigao poziv za prekršajni sud.

Policija ga, naime, tereti da je prekršio dva članka zakona. Vikom i svađom je remetio javni mir, a tereti ga se i za omalovažavanje ili vrijeđanje službene osobe.

O istima će se raspravljati an ročištu u četvrtak ujutro. Iz tog razloga, pokrenula se ekipa iz Trnja pa je pozvala na masovno okupljanje pred zgradom suda.

“Ekipo, Tihomiru Blagusu, našem trnjanskom heroju koji je spasio s prijateljem Savicu od poplave, bit ce ročište u četvrtak ujutro. Okupimo se pred sudom (s maskama, naravno) i iskažimo nezadovoljstvo nepravdom koja se tim ljudima čini… Umjesto da ih grad Zagreb nagradi, oni ih hoće kažnjavati… Moguć je navodno čak i zatvor od 30 dana….
Ročiste je u četvrtak, 9:30 sati, Av. Dubrovnik 8″, napisali su.


No, u istu se grupu sada javio i Blagus koji je pak susjede pozvao na odstupanje od suda. On naime ne želi nikakav pritisak na isti, a zahvalio se i sugrađanima na podršci.

U četvrtak očekujte veliku gužvu na Aveniji Dubrovnik! Evo i zašto!

Komentari