(FOTO) ONA JE NAJLJEPŠA DJEVOJKA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE! Pomela je konkurenciju

Foto: Screenshot/ Instagram

Ovaj vikend je održan izbor za Miss Zagrebačke županije, a natjecalo se osam kandidatkinja. Događaj se održao u kleti obitelji Bunčić u Dugom Selu. Najljepšom je proglašena Sara Siladji, učenica srednje škole u tom gradu.

 

View this post on Instagram

 

Pa došlo je vrijeme da kažem nešto pametno!😂 Ovim putem se zahvaljujem svima koji su došli te našim predivnim organizatoricama koje su bile cijelo vrijeme uz mene i moje curke @chantal_design i @ivanavuksic. Također ništa nam nebi bilo omogućeno bez naših sponzora @ofinger_clothes @chantal_design @natalijasmogor @pisemtipozidu @hypnotic_bags_shoes @atriapoliklinika i mnogo drugih! Hvala još jednom svima na velikoj podršci i idemo dalje u nove pobjede!😊👑❣ #samopozitiva#misszagrebačkežupanije2019


A post shared by Sara Siladji (@ijdalisaras) on

 

View this post on Instagram

 

Hvala svima na podršci!💜 #misszagrebačkežupanije2019

A post shared by Sara Siladji (@ijdalisaras) on

Ona će sudjelvoati na izboru Miss Hrvatske  za Miss svijeta 2019.

“Fantastično se osjećam, na neki način nisam ovo očekivala, ali sve je odlično završilo! Vidjet ćemo kako će biti na izboru za Miss Hrvatske”, rekla je ova 180 centimetara visoka ljepotica za Večernji list.

Prva pratilja je Barbara Jakovljević iz Brdovca, studentica kemije na PMF-u, dok je lentu druge pratilje ponijela Marta Krajačić iz Vrbovca, studentica menađmenta u turizmu i hotelijerstvu.

Komentari