(FOTO) ‘MOGAO SAM POGINUTI’ Bagerom srušili dio kuće na Trešnjevci, sve se počelo njihati

Foto: Facebook/Naša Trešnjevka, naš kvart/Krešimir Radielović

Kuću u Ulici Zvonimira Rihtmana na zagrebačkoj Trešnjevci uništili su danas tijekom prijepodneva radovi na susjednim objektima.

Elvis A. čuo je kako na susjednoj parceli privatna tvrtka ruši objekt za potrebe druge gradnje u vrijeme dok je bio u kući. No radove su radnici proširili i na kuću u kojoj Elvis A. živi.

Foto: Facebook/Naša Trešnjevka, naš kvart/Krešimir Radielović

“Ja sam pod šokom. Bio sam u kući dok se sve to počelo njihati i urušavati. Istrčao sam van unezvjeren. Rekli su mi radnici da su slučajno zahvatili naš zid. Mogao sam poginuti, ne znam što da kažem. Ovdje živim od 1987., imam stanarsko pravo i onda se dogodi ovo”, ispričao je Elvis A. za Jutarnji list dok je obavljao razgovor s policijom.

Zagrebačka policija došla je na mjesto događaja, a nakon što dovrši istragu bit će poznati krivac za ovo nedjelo i materijalna šteta.


Foto: Facebook/Naša Trešnjevka, naš kvart/Krešimir Radielović

Iz Policijske uprave zagrebačke doznaje se kako su s te adrese zaprimili dvije dojave. Jedna je bila u 10:20 zbog imovinsko-pravnih odnosa.

“Druga dojava bila je u 11.50 sati. Možemo potvrditi da je druga dojava zaprimljena u 11.50 sati vezano za početak rušenja jednog objekta u kojem se u tome trenutku nalazila jedna osoba. Ozlijeđenih osoba nije bilo i u tijeku je utvrđivanje svih okolnosti koje su se dogodile”, rekli su za Jutarnji list iz zagrebačke policije.

Komentari