(FOTO) Gradonačelnik posjetio ’stradalnike’ u Hostelu Arena i donio im – mandarine

Foto: Facebook

Na svojoj Facebook stranici Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba, trenutni gradonačelnik objavio je fotografije s posjeta stradalnicima koji su smješteni u Hostelu Arena.

Iz Cvjetnog naselja iselit će se, a useliti u Hostelu Arenu ukupno 246 Zagrepčana. S iseljenjem su počeli sredinom mjeseca, a preseliti se moraju do 1. listopada kada u te sobe ulaze studenti.

Bunili su se građani jer te sobe nemaju frižidere, no grad ih je nabavio. Osim toga, naveli su i kako građanima u preseljenju pomažu i zaposlenici ZET-a koji voze autobuse organizirane baš za pomoć prilikom preseljenja.

“Novim stanovnicima hostela na raspolaganju je prostor za druženje, rekreaciju ali i restoran u kojem su osigurana tri besplatna obroka na dan”, naveli su iz grada u priopćenju.


“Zajedno sa suradnicima obišao sam sugrađane stradale u potresu, smještene u našem Hostelu Arena. Trudimo se boravak u hostelu učiniti što je moguće ugodnijim mjestom za stanovanje, svjesni da ovo nije trajno rješenje”, napisao je gradonačelnik povodom današnjeg posjeta.

Komentari