(FOTO) GNJUSAN PRIZOR IZ MENZE NA SAVI! ‘U tanjuru sam uočio nešto malo čudne boje…’

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Neugodno iznenađenje na tanjuru dočekalo je studenta koji je htio ručati u Restoranu 2 u sklopu studentskog doma “Stjepan Radić” u Zagrebu.

“Bio sam u nedjelju s prijateljima u Restoranu 2 i u blitvi sam uočio nešto malo čudne boje. Otprilike svaki drugi – treći put u salati nađem nekog manjeg kukca ili puža, ali ovo je bio kapitalni ulov.

Biolog sam (s interesom za entomologiju) pa mi se takve stvari ne gade, čak imam i uzorke u frižideru pa sam naviknut na blizinu hrane i kukaca. Sklonio sam gusjenicu sa strane i nastavio jesti”, rekao je student Niko za Srednju.hr.

Facebook

Kaže kako nije bio problem u tome što je našao gusjenicu, već mu smeta nešto drugo.


“Puno veći problem je što je hrana u menzama neraznolika i nekvalitetna, ponekad i sirova. Jedina prednost menze je što je jeftina pa je često jedini izbor za jelo. Ne radi se ovdje o ‘nezahvalnosti’ nego o činjenici da se može uložiti više u prehranu studenata, ali to očito nije dovoljno bitno”, rekao je student.

Iz Studentskog centra odgovorili su nam kako je su odmah čim su dobili informaciju naložili izvanredni nadzor kvalitete hrane.

“Odmah po dobivenoj informaciji naložio sam izvanredni nadzor kvalitete studentske prehrane u SD Stjepan Radić SC-a Zagreb, očekujem izvješće.

Također, u svrhu utvrđivanja eventualne linije odgovornosti za propust, zamolio sam studenta koji je navedenu informaciju – sliku dobio od kolege da mi dostave točno vrijeme i lokaciju konzumacije.

I ovim putem molim, ako imate informaciju neka se student odmah javi u moj ured, bilo bi dobro da ima i račun studentske konzumacije.

Molim studente, ako imaju prigovor na kvalitetu usluge ili ponašanje osoblja, odmah trebaju reagirati na licu mjesta i javiti se odgovornoj osobi u restoranu, tražiti da se o propustu na licu mjesta napravi službena zabilješka i neka se jave e-mailom: [email protected]”, poručio je ravnatelj Mirko Bošnjak.

Komentari