Eskalirala svađa vozača (41) i biciklista (55) na pješakom prijelazu u Dubravi! 41-godišnjaku je prekipjelo, pa je izašao iz auta i pretukao čovjeka usred bijela dana

Photo: Tomislav Miletic/24sata/ Ilustracija

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim muškarcem zbog sumnje da je teško ozlijedio 55-godišnjaka.

Posvađali se na pješačkom

U ponedjeljak 10. svibnja oko 14 sati, osumnjičeni je upravljao osobnim automobilom marke Opel Zafira splitskih registarskih oznaka, a kretao se Bačkom ulicom u smjeru sjevera. Kada je došao do raskrižja s Ulicom Dubrava, naglo je zakočio kako automobilom ne bi udario 55-godišnjaka, koji je biciklom prelazio preko pješačkog prijelaza.

41-godišnjak izašao iz automobila izudurao biciklista i pobjegao


Nakon toga, među njima je došlo do verbalnog sukoba, osumnjičeni je potom izašao iz automobila, prišao mu i šakom ga udario u glavu, od kojeg udarca je pao na tlo. Za vrijeme dok se oštećeni nalazio na tlu, 41-godišnjak je nastavio ga udarati rukama te nogama po glavi i tijelu, nakon čega je vozilom pobjegao s mjesta događaja. Ozlijeđenom 55-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u KBC Merkur gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Podnesena kaznena prijava

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Komentari