DRAMATIČNA AKCIJA U DUBRAVI! Belgijska ovčarka im zadala muke! ‘Nismo imali šanse, odlučili smo je sedirati!’

foto:Azil Dumovec

Iz azila Dumovec ponovno javljaju kako su imali jedno prilično dramatično, ali uspješno spašavanje impozantne pasmine – brze belgijske ovčarke!

“Dramatična akcija u Dubravi!

Jedna je belgijska ovčarka, odlutala od kuće, vikend provela u Vukovarskoj ulici. Građani su je pokušavali uloviti, ali bezuspješno. Jutros se uvukla u dvorište pogrebnog poduzeća. Kad smo došli uloviti je, zadala nam je mnogo muke. Ovčarka je u sjajnoj formi i željela nam je demonstrirati koliko brzo može trčati oko zgrade. Nije bilo šanse da je ulovimo, a u strahu da ne izleti na izuzetno prometnu Branimirovu ulicu, odlučili smo je sedirati. Ima čip i uskoro ćemo joj kontaktirati vlasnika. Sada je vozimo u Sklonište kako bi se odmorila od velike pustolovine”, javljaju iz Azila Dumovec gdje su podijelili fotografije brze ljepotice, a mi se nadamo kako će ista uskoro biti sa svojim vlasnicima!


Ako vam se sviđa ova pasmina i njihova energija, te ste baš u potrazi ili mogućnosti udomiti jednog aktivnog i inteligentnog mužjaka, onda je Deki idealan za vas!

Riječ je o aktivnom i inteligentnom mužjaku u tipu belgijskog ovčara, koji ima svega tri godinice, što znači da je prošao ”štenačke fore”, te je spreman za nekoga tko će s njim provoditi vrijeme na livadama, u istrčavanju i igri! Riječ je o aktivnom psu dominantne naravi, stoga je svakako preporučljivo da ga udome oni koji imaju iskustva s ovakvom pasminom, ali naravno i dovoljno vremena! Napominjemo i kako, iako je Deki star tri godine, to ne znači da će već za par godina biti “stari djedica”, već je riječ o pasmini na koju možete računati vjerojatno i idućih 15 godina, a tek sad kreće u svoje najbolje godine! Zapravo, kao da dobijete štene, koje je već naučilo neka pravila igre – nema uništavanja cipela, namještaja, a i već se zna lijepo ponašati kako na lajni, tako i bez nje! Može li bolje?

Komentari