DONOSIMO VAM NAJBOLJE POSLOVE OVOG TJEDNA! Požurite i pogledajte što se nudi jer vrijeme leti, a ovo ne želite propustiti

Foto: Zagreb.info

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Institut za razvoj obrazovanja zapošljava na poziciji voditelj financija i računovodstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 9.3. Posao obuhvaća upravljanje cjelokupnim financijskim poslovanjem organizacije, suradnju s voditeljima projekta, neprekidno usklađivanje poslovanja organizacije i slično. Poželjno je da kandidat/ kinja ima završen diplomski studij iz područja ekonomije, a traži se i minimalno petogodišnje radno iskustvo na sličnim poslovima, napredne analitičke sposobnosti u financijama te napredno poznavanje odgovarajućih nacionalnih i EU propisa u području financija i računovodstva. Prijavite se.

Manpower Savjetovanje za potrebe klijenata traži nove radne snage diljem Hrvatske: operater u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž), Sales Representative (m/ž), specijalist za operativnu podršku prodaji poslovnim korisnicima (m/ž), mlađi specijalist za izgradnju fiksne infrastrukture mreže (m/ž), agent terenske prodaje (m/ž), skladištar / komisionar (m/ž). Provjerite uvjete poslodavca i aplicirajte na željeni posao putem linka.

Dviation zapošljava na poziciji Administrative Assistant (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 12.3. Uvjeti su viša stručna sprema, dvogodišnje radno iskustvo u administraciji ili project managementu, napredno korištenje MS Office-a, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost donosi odlično poznavanje još jednog europskog jezika. Poslodavac nudi različitu, zabavnu i energičnu okolinu u timu profesionalaca te mogućnosti razvoja karijere. Aplicirajte.


Adria Scan d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama na poziciji .Net Developer (m/ž). Mjesto rada je Kerestinec, a prijave su otvorene do 12.3. Poslodavac nudi rad s najnovijim tehnologijama, mogućnosti napredovanja, opuštenu radnu atmosferu i kombinaciju rada od kuće i iz ureda. Potrebno je poznavanje tehnologija: C#, .NET, ASP.NET, MS SQL, XML, JSON te DevExpress. Prijavite se.

Kuehne & Nagel d.o.o. zapošljava carinskog deklaranta (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 10.3. Posao obuhvaća provođenje poslova vezanih uz carinjenje, sudjelovanje u carninskim pregledima, sastavljanje carinskih deklaracija, kontakte s carinskim službenicima i slično. Očekuje se srednja ili visoka stručna sprema, minimalno tri godine radnog iskustva na području carinjenja, položen ispit za carinskog zastupnika te aktivno znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi rad na neodređeno nakon probnog roka od šest mjeseci. Prijavite se putem linka.

posao.hr za klijenta traži kreativnog copywriter-a i voditelja društvenih mreža (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a aplicirati možete do 8.3. Posao obuhvaća vođenje i upravljanje društvenim mrežama, osmišljavanje sadržaja, oglašavanje na društvenim mrežama i praćenje rezultata. Nudi se mogućnost rada od kuće prema dogovoru. Od kandidata se očekuju iskustvo u vođenju društvenih mreža minimalno pet godina, iskustvo u pametnom oglašavanju i kreativnom dostizanju ciljanih skupina, kreativno osmišljavanje upečatljivog sadržaja te vrlo dobro poznavanje SEO optimizacije. Aplicirajte.

Kolman d.o.o. zapošljava na poziciji mag. ing. elektrotehnike / automatičar (m/ž). Mjesto rada je Donja Zelina, a prijaviti se možete do 17.3. Poslodavac nudi početnu neto mjesečnu plaću od 13.000 kuna te dodatni bonus za uspješno obavljen projekt, stalni radni odnos nakon probnog rada, kvalitetnu radnu atmosferu i mogućnost napredovanja. Potrebna je visoka stručna sprema FER-a ili srodnih fakulteta, a poželjno je iskustvo u sličnim poslovima. Od kandidata se očekuju samostalnost i preciznost u radu, upornost, odgovornost, urednost. Aplicirajte ovdje.

Securus d.o.o. zapošljava zaštitara – tehničara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 15.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema tehničke struke, iskustvo na poslovima tehničke zaštite, licenca, vozačka dozvola B kategorije te spremnost na terenski rad. Prijavite se putem linka.

Poliklinika Amruševa d.o.o. traži medicinsku sestru / tehničara u endoskopiji (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 10.3. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, radno vrijeme od ponedjeljka do petka, redovitu plaću i plaćen prijevoz. Nudi se plaća od 8.000 kuna. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada i procesa u endoskopiji te radno iskustvo od dvije godine. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. zapošljava na pozicijama: servisni savjetnik (m/ž), automehaničar (m/ž), skladištar (m/ž) i djelatnik u autopraoni (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 11.3. Traže se odgovorne, dinamične i visoko motivirane osobe sa iskustvom od najmanje godinu dana na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte ovdje.

Sretno kandidatima!

Komentari