DOK MU SE VLADA ‘TRESE’: Orešković ostavio poruku i pokazao nam ovo (FOTO)

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Predsjednik Vlade sastaje je se s investitorima.

I dok Hrvatsku trese ”diploma” koja bi bez ministarske fotelje mogla ostaviti glavnog tajnika HDZ-a, Milijana Brkića te tako još jednom pokazati kako aktualna Vlada baš i ne stoji na čvrstim nogama, prvi čovjek Vlade Tihomir Orešković, nalazi se daleko od Lijepe naše.

U tijeku su sastanci s investitorima, komentare na aktualnu političku situaciju unutar hrvatskih granica nerado daje, a na svom Facebook profilu ostavio je poruku koja kada ju pročitate, kao da nema veze sa stvarnošću s kojom se suočava većina hrvatskih građana, ali i pojedini članovi Oreškovićeve vlade.

”Investitori su opet počeli kupovati naše obveznice, a to je prvi znak vraćanja povjerenja u reforme koje će krenuti s novim proračunom’‘, dio je poruke Tihomira Oreškovića na njegovoj službenoj Facebook stranici. Komentar na račun Milijana Brkića, izostao je.


Podsjetimo, glavni tajnik HDZ-a uhvaćen je u plagiranju diplomskog rada i zbog toga mu je diploma bila privremeno oduzeta. Međutim, iako je Upravni sud potvrdio sumnje da je Brkić plagirao diplomski rad, diploma mu je vraćena zbog proceduralne pogreške prilikom oduzimanja. Zbog ovog slučaja, Brkića već nazivaju ministrom s ”invalidskom” diplomom policijskog sveučilišta.

>>> TKO JE MILIJAN BRKIĆ: Otkrijte za koga je bio posebno vezan i kako je izgledao njegov ratni put (FOTO)

Komentari