Dobra vijest za sve zaposlenike jednog od najvećih domaćih hotelskih lanaca: Povećavaju naknade za novorođeno dijete!

Pixabay

U ovoj hotelijerskoj kući broje oko 2000 djelatnika, stalnih i sezonskih. Ako su oba roditelja zaposla u ovom hotelskom lancu, objašnjeno je iz Uprave, oba će i dobiti najavljenu naknadu.

Zaposlenicima Bluesun Hotels&Resorts povećava isplatu naknada za novorođeno dijete s 3.000 na 7.500 kuna. Ako su oba roditelja zaposlena u ovoj hotelijerskoj kući, poručuju iz Uprave, oba će dobiti najavljenu naknadu, prenosi N1.

‘S obzirom na predstavljenu mjeru kojom je neoporezivi iznos naknade za novorođeno dijete podignut na 10.000 kuna, svojim zaposlenicima koji postanu roditelji odsad ćemo isplaćivati 7.500 kuna umjesto 3000 kuna koliko smo im isplaćivati proteklih godina’, najavila je Maša Prebeg, direktorica Sektora ljudskih potencijala Bluesuna Hotels&Resortsa koji u svom sastavu ima ukupno 15 hotela na šest destinacija od Bola, Supreta, preko Brela i Tučepa do Starigrad Paklenice i Marije Bistrice.

U ovoj hotelijerskoj kući broje oko 2000 djelatnika, stalnih i sezonskih. Ako su oba roditelja zaposla u ovom hotelskom lancu, objašnjeno je iz Uprave, oba će i dobiti najavljenu naknadu, piše tportal.hr.


Komentari