Cijeli život gradio je kuću, a onda ju je progutao požar. Željko Malezija je očajan, ali možemo mu pomoći

Izvor: Čitatelj

Objava Ine Medved u jednoj Facebook grupi mnoge je ganula do suza, a mi smo odlučili istražiti o čemu je točno riječ.

Naime, njezinom ocu Željku Maleziji izgorjela je kuća u kasnonoćnim satima prošle subote. U suzama, Zagrepčanka nam je opisala ovu tešku situaciju.

“Tata me je nazvao i rekao da mu se dimi dimnjak. On nije ni slutio u kakvoj je opasnosti te je sam pokušao ugasiti požar, no ubrzo je shvatio da je to nemoguća misija. On je plućni i srčani bolesnik i srce mi se slama od same pomisli što bi bilo da vatrogasci nisu došli na vrijeme”, rekla nam je Ina.

Izvor: Screenshot Facebook

Vatrogasci su požar brzo ugasili, a došla je i policija koja je utvrdila i uzrok požara, a to je zapaljenje dimnjaka.


“Tata je tu kuću gradio cijeli život s mojom majkom. On se trenutno nalazi u stanju očaja, njemu je ta mala kučica bila sve. Ne mogu vam opisati osjećaj boli kada gledate vlastitog oca, potpuno shrvanog, dok mu gore sve uspomene”, ispričala je.

Izvor: Čitatelj
Izvor: Čitatelj
Izvor: Čitatelj

Gornji kat te kuće nažalost kao i da ne postoji, on je zgarište. No Ina sreću što je njen otac i dalje pored nje, ne skriva. To joj je jedino bitno.

“On misli da je ta kuća otpisana, a ja mu želim dokazati da nije tako”, poručila je Ina i rekla kako joj je svaka pomoć dobrodošla.

Ako želite uljepšati godinu njezinom ocu i dokazati mu da su čuda moguća, Ini se možete javiti na ovaj broj 098/533-818.

Komentari