‘BAŠČARŠIJA NA TRGU’ Masnoću izlio u kanalizacijski šaht, pa razbijesnio Zagrepčane: ‘Dobro da nije tu mašćobu izlio u Manduševac!

Nesvakidašnja situacija dogodila se na Trgu bana Josipa Jelačića koju prenosi Facebook stranica Zagreb te zove.

Na fotografiji koja kruži internetom može se vidjeti kako radnik iza štanda izlijeva otpad u kanalizacijski šaht.

Nije mnogo vremena trebalo da se i članovi grupe dignu na noge te su ubrzo fotografiju zasuli mnogobrojnim komentarima.

Jedan gospodin tako je komentirao kako se slične situacije mogu vidjeti ”i na Zrinjevcu te Štrosu”, a ističe i kako na tamošnjim mjestima ima manje kanalizacijskih otvora te radnici otpad iskrcavaju na travnjake.


“Slično se može vidjeti i na Zrinjevcu i Štrosu. Tamo doduše ima manje kanalizacijskih šahtova pa pojedini izlijevaju ulje na travanjak. Zagrebački model: organiziraš vašar, a ne osiguraš nikakvu prateću infrastrukturu za izlagače. A uz to naši komunalni redari znaju prepoznati samo dva prekršaja – pas bez povodca i nepropisno parkiranje.”

“Od trga su napravili seoski vašar i čobane da to vode. To kaj se tam prodaje nema veze s ničim. To sranje od tih krpa i gluposti kaj se tam prodaje treba ukinuti. Kome se to gleda neka ide na Hrelić.”

“Krkani u punom zamahu!”

“Zahvala Bandiću!”

“Zabraniti taj tip ugostiteljske usluge koja ima produkt takvog napoja na Jelačiću.”

“BAŠČARŠIJA na trgu”

“Van iz Zagreba !!!!!”

“Čekam da se na Jelačić placu počne prodavati stoka i perad… povratak u prošlost”

“Cirkus u središtu Zagreba”

“Krkanluk se širi nezaustavljivo ”

“I mora biti sličan ako ne i isti s ovim što im dijeli te kućice, ista bagra fuuuj i još se usuđuju stavljati nas grad u usta kao vole oni i to, fuuuj idite doma. Zagadujete nam zrak!”

“Ovo je žešći debil.”

“Tako je uvijek , Još malo Božićni advent….. to bu maščobe i svega , to su Bandićevi rođaci ., ( VOLIŠ HRVATSKU)… .,
Stara olupina , fuj narode kako si odurno nekulturan….”

Jedna se Zagrepčanka se pak sarkatično našalila napisavši da je dobro što istu kantu otpada nije izlio u Manduševac, a više ljudi koji prate stranicu prozvali su gradonačelnika Milana Bandića.

Postavlja se pitanje tko je odgovorniji za ovakvo ponašanje, radnik koji izvršava ovakav gnjusan čin ili infrastruktura grada koja mu drugu opciju očito nije omogućila.

Komentari