BANDIĆEVA SURADNICA OBRISALA FEJS: Bivša misica stalno je objavljivala fotke s gradonačelnikom

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Bliski suradnici i simpatizeri Milana Bandića proživljavaju teške dane, a vijest o njegovoj iznenadnoj smrti potresla je velik broj Zagrepčana.

U nedjelju su se palile svijeće ispred Gradske uprave na Trgu Stjepana Radića 1, a i ispred njegova stana u Bužanovoj 4. Mnogi suradnici odlučili su napisati emotivnu oproštajnu poruku na nekoj od društvenih mreža, no jedna Bandiću bliska kolegica učinila je suprotno.

S obzirom na to da je u posljednjih nekoliko mjeseci često bila u društvu pokojnog gradonačelnika te je često karakterizirana kao jedna od njegovih najbližih suradnica, za nekoliko rečenica osvrta na lik i djelo Milana Bandića Dnevno je zamolilo Nataliju Pricu, bivšu Miss Universe koja je zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i članica Predsjedništva Bandićeve stranke.

No, nije bila raspoložena za razgovor.


“U ovom tužnom trenutku ne bih htjela ništa komentirati”, kratko je poručila.

Dodajmo samo da je Prica uklonila svoj Facebook profil s društvenih mreža, odnosno, nema više Facebook profila koji je obilovao fotografijama s pokojnim gradonačelnikom s kojima je bila na brojnim događanjima.

Podsjetimo, Natalija Prica i Milan Bandić posljednji su puta zajedno snimljeni prije šest dana prilikom posjeta jednoj zlatarnici u centru Grada, a početkom prosinca fotografirani su u krznariji kako bi, tvrdili su, obišli naše obrtnike.

Prica je često Bandića isticala kao uzor što se tiče rada i solidarnosti.

Komentari