BANDIĆ SE VRATIO DUŽNOSTIMA: Provjerite što je prvo napravio nakon izlaska iz bolnice

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, nakon tjedan dana izbivanja prije samo nekoliko sati ugostio je britanskog veleposlanika.

Čini se kako Milan Bandić ima jako dobru moć oporavka jer je na svoju dužnost došao samo sedam dana nakon hospitalizacije i operacije. Nakon danima pustog Facebook profila danas su opet počele stizati fotografije koje gradonačelnik voli dijeliti sa sugrađanima.

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Bandić je tijekom prošlog tjedna obilno krvario iz nosa te je primljen u KBC Rebro na ORL Klinici, ali sudeći po ovoj fotografiji vratio se čim je mogao.


12778897_941882905903849_7675069594079825448_o

Večeras će, u 19,30 sati, u palači Dverce, Katarinin trg 6, primit sudionike Međunarodnog sigurnosnog foruma kojega organizira Udruga Sv. Jurja.

Na dvodnevnom Forumu, koji traje do 1. ožujka u hotelu Esplanade, održat će se pet panel diskusija u kojima sudjeluju vrhunski stručnjaci iz obavještajne zajednice, ali i sveučilišni profesori s ponajboljih europskih sveučilišta.

Podsjetimo, 2003. godine šef Zagreba imao je moždani udar. Bandiću je nakratko zaustavljen protok krvi u mozak, tako da mu je dijagnosticirana tranzitorna ishemija bez krvarenja.

”Kontrolirajte krvni tlak. Ja sam imao visoki krvni tlak i nisam reagirao. Bio sam na poslu kada sam doživio moždani udar i zato poručujem svima da reagiraju na vrijeme i ne ignoriraju ako se loše osjećaju. Moj oporavak je bio brz, već sam ubrzo nakon moždanog u toplicama, gdje sam bio na oporavku, liječnike uspio pobijediti u košarci. Danas imam ovako visok tlak jer sam popio četiri kave, ali brinem ja o zdravlju, što se nadam da će činiti i svi naši građani”, rekao je gradonačelnik Bandić svojevremeno za medije.

 

Komentari