Bandić posjetio obitelji u Brezovici kojima je noćas požar uništio domove. Ponudio im je smještaj

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U Brezovici je u noći s petka na subotu došlo do požara koji je tri obitelji “ostavio na ulici”. Gradonačelnik Milan Banić danas ih je posjetio i ponudio im pomoć.

Šteta od požara je ogromna, a Bandić je najavio da će Čistoća odmah odvesti izgorjele ostatke i uništeni namještaj. Sutra će na teren izaći i statičar koji će procijeniti zahtjevnost sanacije, a gradonačelnik je obiteljima ponudio smještaj.

“Posjetio sam tri obitelji u Brezovici, koje su u sinoćnjem požaru ostale bez sigurnog doma nad glavom, Mihoković, Juraga i Wehn. Iako srećom nitko nije ozlijeđen, šteta je ogromna. Stan u prizemlju je potpuno uništen plamenom, prvi kat nešto manje, dok je u potkrovlju oštećena stolarija i dio krova”, napisao je na svome Facebooku.

“Odmah smo se dogovorili da Čistoća odveze izgorjele ostatke i uništeni namještaj. Sutra uz pratnju našeg Ureda za graditeljstvo na teren izlazi statičar koji će procijeniti u kojem je stanju objekt i koliko je zahtjevna sanacija. Obiteljima smo ponudili smještaj i stavili se na raspolaganje za bilo koji drugi oblik pomoći”, poručio je Bnadić.


Komentari