Agresivan mladić iz KB Dubrava prevezen u Vrapče

Photo: Goran Jakus/PIXSELL

Mladić koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak napravio incident razbijavši bolnički inventar  u KB Dubrava odvezen je u Psihijatrijsku kliniku Vrapče radi sumnje da se radi o ovisniku. Prema prvim informacija, pacijent je sada stabilno, a pretragama će se utvrditi o kojim je drogama riječ odnosno što je kod njega uzrokovalo agresiju. Agresivnost je bila u tolikim razmjerima da je na Vrapče stigao u pratnji čak 6 policajaca.

Neimenovanom mladiću je pola sata iza ponoći pružena liječnička pomoć u KB-u Dubrava, a za to vrijeme je on verbalno vrijeđao medicinsko osoblje. U incidentu nitko nije ozlijeđen, od zagrebačke policije se doznaje i kako su upotrebljena sredstva prisile kako bi se smirila situacija i sprječilo moguće ozljeđivanja mladića ili drugih osoba.

Liječnička pomoć pružena mu je u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi te će zbog tog slučaja biti provedeno kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi radi li se o prekršajnoj ili kaznenoj odgovornosti. Nakon incidenta je nastala manja materijalna šteta koja je već ujutro otklonjena.


Komentari