‘ZBOGOM REZAČU I PODGUZNOJ, IDEMO DALJE’ Juričan u emotivnoj objavi najavio nove projekte: ‘Neizmjerno sam zahvalan’

Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL

Redatelj i aktivist Dario Juričan u novom je pismu otkrio kako će fokus uskoro prebaciti na nove projekte. Iako svoju Facebook stranicu “Želim biti Milan Bandić gradonačelnik svemira” neće ugasiti, intenzitet objava neće biti kao nekoć.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“ZBOGOM REZAČU I PODGUZNOJ, IDEMO DALJE KRIMINALČINE

Svim dragim kriminalčinama koje prate ovaj page!


Želim vam se od srca zahvaliti što ste bili uz nas godinu i pol i što ste nam davali podstrek da gotovo svaki postamo po jednu veselu čestitku našim omiljenim likovima

Obraćam vam se u množini jer je ovo od prvog dana bio timski projekt, u vrijeme predsjedničkih izbora imali smo i do pet admina! Zahtjevnija ljubavna pisma sastavljali smo po nekoliko tjedana i na njima je znao raditi cijeli naš Zg-krim-tim, a prije svega Saša Paparella i Dario Juričan.

Neizmjerno sam zahvalan JaZmaju koji nam je bio veliko nadahnuće i podrška.
Zahvalan sam svima koji su gotovo svakodnevno u komentarima znalački začinili svaki post – Pašalić, Gojević, Slavenka, Crni labud… Nemrem sve ni pobrojat, neka mi bude oprošteno!

Nadam se da smo dodatno zašarenili feštu demokracije, a s aktualnim lokalnim izborima naša primarna ZG misija je ispunjena! Dali smo zaista sve od sebe! Ronimo suze što Rezačevi nastavljači politike korupcije i krađe neće dobiti novu šansu da nas vode u nove pobjede…

Saša i ja okrećemo se novim megaprojektima:

1. POJESTI – serijal o suvremenim oblicima uzgoja hrane (kukci, aeroponika, akvaponika, morske farme…)

2. ISUS KRIST NAŠ SVAGDAŠNJI (četvrti i posljednji film iz serijala Gazda)

I gomili manjih, ali ne i manje bitnih projekata!

Kraj jedne megakoruptoere u Zagrebu ne znači i kraj ovog pagea, već naprotiv, širimo područje korupcije i kriminala u svim smjerovima, ali sigurno više neće biti ovako intenzivno.

Rezač je otprhutao u Vječna lovišta i takvog više ne bu, pa treba dati šansu nekoj novoj megakriminalčini da se uzdigne i pobrsti gradske nofce

Da nam živi korupcija i kriminal!

Dario Juričan, gradonačelnik svemira & tim
p.s.

Neumorno smo od Facebooka zahtijevali promjenu imena pagea, a oni nas neumorno negirali, ali nadamo se da će nam ga i odobriti i da će biti: Gradonačelnik svemira”, napisao je Juričan.

Komentari