(VIDEO) ‘PRIČA SE DA STE BASTION NEPOTKUPLJIVOSTI’, Juričan slavi godišnjicu desanta pred Holdingom

Photo: Facebook

Uz zvukove sirena, u prepoznatljivom žutom prsluku s natpisom “korupcija svima”, redatelj i aktivist Dario Juričan stao je ispred zgrade Holdinga kako bi proslavio “godišnjicu desanta” i čestitao upravi na dobrome radu.

“Upravo, žao mi je što još uvijek nisam dobio Holding. Priča se o vama da ste zadnji bastion nepotkupljivost, hrabrosti, srčanosti, pravi humanitarci. Žao mi je zbog onog što se priča o vama. Ja znam da je to laž”, poručio je kroz megafon.

Rekao je i kako mu je žao što u 90 minuta filma nije stao i poseban dio o njihovim, kako navodi, dobrim djelima.


“Nadam se da ćete nakon lipnja 2021. ostati na svojim radnim mjestima jer ste to zavrijedili, jer ste bili uzorni, vrijedni i nekorumpirani hrvatski građani“, dodao je pa se osvrnuo na zapošljavanje u Holdingu.

“Svi koji pričaju da se lako dolazi do Uprave ne znaju da je to težak posao. Recimo Marija Caharija je radila kod gradonačelnika kao tajnica sa završenom srednjom školom. Nije joj trebalo malo da se popne pa da bude, ni manje ni više, nego šefica cijele jedne podružnice Holdinga. Što tome reći nego da je to prava priča o hrvatskom uspjehu”, naglašava Juričan koji ipak nije htio oduzimati puno vremena zaposlenicima.

“Nastavite tako i dalje. Žao mi je što medijska pažnja nije na vama zbog drugih nesreća većih od zagrebačkog Holdinga, ali i to će se uskoro promijeniti”, zaključuje.

Komentari