‘TO SU ZLONAMJERNE OBJEDE I PODMETANJA’ Pavičić Vukičević progovorila o uništavanju dokumenata u Holdingu

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Jelena Pavičić Vukičević, obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba, u petak je poručila novinarima kako je idući tjedan čeka niz sastanka s pročelnicima. Istaknula je potom kako je osnovni prioritet obnova objekata nakon potresa.

“Život Milana Bandića je stao, ali ne smije stati život u Gradu Zagrebu. Mi smo svi danas ovdje kako bismo vam to zagarantirali”, poručila je.

Na pitanje je li istina da se masovno uništavaju dokumenti u Holdingu i Gradskoj upravi, rekla je da je krenula kampanja i da će biti raznih podmetanja.

“Pa smo čuli da imaju svoje ljude koji im kao dojavljuju stvari. Svaki dokument koji uđe u Gradsku upravu ima svoj urudžbeni broj. Ja ne znam kako bi neki mogao nestati. A najviše dokumenata dolazi elektroničnom poštom. Ne znam je li ih uopće moguće uništiti. Tu objedu, takve ružne riječi i to samo jedan dan nakon posljednjeg ispraćaja smatram zlonamjernim i nadam se da će naši sugrađani shvatiti. Mi se trebamo nadmetati programima. Bojim se da to nismo vidjeli”, objašnjava.


Dodala je i kako za njih kažu da su “uhljebi, neznalice, da nisu stručni”.

“Mislim da će ovaj krug ljudi dokazati da to nije istina”, samouvjereno će.

“Mislim da sam ja na zadnjim izborima uspjela dobiti jedva 200-ak glasova. Tu nešto onda ne štima”, dodala je Pavičić Vukičević, prenosi Dnevnik.hr.

“Ja imam odgovornost prema stranci, kolegama, mojim sugrađanima. Dopustite da mi kao Gradska uprava prvo odradimo posao za kojeg smo izabrani. Ovo o čemu pričamo su neka buduća vremena. Cilj je prvo odraditi ovaj ciklus”, zaključuje na pitanje je li se predomislila, odnosno hoće li se ipak kandidirati na lokalnim izborima.

Komentari