Rada Borić: ‘Svi su znali da će puknuti brak između Milana Bandića i Hasanbegovića’

Zastupnica stranke Nove ljevice, Rada Borić je gostovala u emisiji “Novi dan”. Komentirala je seksističke ispade Milana Bandića, kao i novinare koji se samo “smijulje” na takve stvari. Također, rekla je kako Milan Bandić misli samo na profit.

“Ne znam koliko bi to na tim sveučilištima nazvali operativnom politikom. Na toj konferenciji je rekao i kako se njegova stranka ne bavi ideološkim temama, već samo interesom građana. Njegova se stranka itekako bavila ideološkim temama dok je bilo potrebno da ga podupre stranka Zlatka Hasanbegovića. No indirektno je rekao i nešto drugo – da je iznad ideologije uvijek kapital. Kapital ne zanima jeste li lijevo ili desno, samo profit. Mislim da to zanima i gradonačelnika…”, rekla je Borić za N1.

Borić je rekla kako se novinari smijulje kada gradonačelnik ima seksističke ispade, što u njemu stvara osjećaj da je bog. Također, on ne vrijeđa samo novinare, već i zastupnike koji mu postavljaju legitimna pitanja.

“Naravno, svi koji su pratili ‘brak’ između gradonačelnika Bandića i stranke gospodina Hasanbegovića znali su da će se te pozicije izgubiti u trenutku kada Neovisni gradonačelniku otkažu lojalnost. Tragično je da je u Zagrebu ‘lex šerif’ omogućio gospodinu Bandiću da sam postavlja ljude i bez obzira na pravilnike i poslovnike ih isto tako može maknuti.”, rekla je Borić.


Komentari