PETEK NAKON POTRESA: ‘Bandić je čovjek bez srca! Za potrebe političkog PR-a na Trgu je organizirao paradu’

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Bandić je čovjek bez srca! On je za potrebe političkog PR-a na Trgu organizirao paradu s 250 specijalnih vozila dva sata poslije današnjeg potresa!”, poručio je Renato Petek nakon što je u utorak snažan potres pogodio Hrvatsku.

“Grad i njegove službe moraju efikasno funkcioniratii sukladno protokolima i donesenim aktima u slučajevima kao što je potres i odmah krenuti raditi svoj posao, pomagati stanovnicima, a ne se probijati kroz zakrčene ulice do Trga za potrebe Bandićeve konferencije za medije. U vrijeme dok pomoć treba i Sisačko-moslavačka županija, on odrganizira smotru kamiona i strojeva. Tko je tu lud!?”, zaključuje Petek.

 

Gradonačelnik Milan Bandić je danas nakon potresa na glavnom zagrebačkom trgu rekao kako se neće stati dok se ne očisti sve te da će onda svu pomić slati i za Petrinju koja je teško pogođena.


“Gornji i donji grad su prioritet, stara gradnja, da vidimo što možemo napraviti. Dvadeset je puta manja šteta nego što je bila u ožujku. Suosjećamo s ljudima u Petrinji. Nema kući večeras dok se sve ne očisti u gradu. Ljudima u Petrinji pomoći ćemo koliko budemo mogli. Koliko god bude trebalo, očistit ćemo grad i sve šaljemo za Petrinju”, poručio je.

 

Komentari