OVO SU SVI ČEKALI! Mislav Herman otkrio što će se dogoditi za samo par dana

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Ovo se dugo čekalo, a sad je šef gradskog HDZ-a i konačno najavio predstavljanje programa. Predsjednik zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a Mislav Herman najavio je u utorak da će HDZ za nekoliko dana predstaviti izborni program za Grad Zagreb.

Nakon sjednice zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a, Herman je rekao da na želi ulaziti u detalje izbornog programa, ali je dodao da je program pred završetkom i da će ga kroz nekoliko dana i objaviti.

Dodao je kako bi voljeli da to bude što svečanije i sa što većim dignitetom, ali će, u skladu s epidemiološkim mjerama, vidjeti na koji će način to napraviti.

Herman je također izvijestio da su večerašnjoj sjednici zagrebačkog Gradskog odbora HDZ-a, osim užeg vodstva zagrebačkog HDZ-a, bili i svi “zagrebački ministri” u vladi koji su, rekao je, dali savjete za vođenje kampanje i resore kojima se ministri i bave.


“Ministri su svojim savjetom dali neprocjenjiv doprinos našem daljnjem tijeku kampanje i funkciji koji će Davor Filipović obavljati nakon 16., odnosno 30. svibnja”, ustvrdio je Herman.

 

Komentari