Nino Raspudić žestoko o izjavi čelnika DP-a: ‘Jedini tko ide na ruku Bandiću je zapravo Škoro!’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Miroslav Škoro na otvaranju zagrebačke podružnice Domovinskog pokreta, dao je naslutiti kako bi se mogao i kandidirati za gradonačelnika grada Zagreba, a pritom se dotakao i Mosta.

Škoro je za Most rekao kako svojom ‘isključivom politikom’ ide na ruku Milanu Bandiću i HDZ-u. Dodao je i kako bi Nino Raspudić bio bolji kandidat od Zvonimira Troskota, a otkrio je i kako bi Domovinski pokret mogao podržati i nestranačkog kandidata ako se pokaže boljim izborom od njega.

Nino Raspudić je za portal Direktno komentirao ovu Škorinu izjavu:

 “Na Škorinu tezu o tome da bih ja bio bolji kandidat za gradonačelnika mogu odgovoriti da je to isto kao kad bi ja rekao da bi Karolina Vidović Krišto bila bolji predsjednik Domovinskog pokreta od Miroslava Škore. To od mene nećete nikada čuti, jer se ne petljam u poslove druge stranke”, kratko je komentirao Raspudić Škorinu izjavu o tome kako bi on bio bolji kandidat za gradonačelnika Zagreba od Troskota.


Raspudić je i pojasnio zašto u Mostu smatraju kako je Zvonimir Troskot idealan kandidat za gradonačelnika.

“Troskot je najbolji kandidat za gradonačelnika Zagreba, pogotovo u ovoj financijskoj situaciji u kojoj se grad nalazi. Radi se o financijskom i ekonomskom stručnjaku koji je radio za najbolje tvrtke, dokazani je organizator jer je vodio referendumsku inicijativu s više od 400 tisuća potpisa, a nema nikakve veze s miljeom HDZ-a i SDP-a što se ne može reći za Škorine ljude”, rekao nam je Raspudić.

Raspudića je komentirao i Škorine optužbe da Most zapravo svojom ‘isključivom politikom’ ide na ruke Bandiću.

“Dovoljno je samo reći da je Nikola Grmoja prošli tjedan bio na sudu s Pripuzom, to sve govori kako mi navodno idemo na ruku Bandiću. Jedini tko ide na ruku Bandiću je zapravo Škoro jer ne želi podržati najboljeg kandidata za gradonačelnika Zagreba”, istaknuo je Raspudić i zaključio kako bi on vjerojatno privukao veću pozornost u kampanji od Troskota jer je duže u javnosti, ali bi Troskot bolje obavljao posao gradonačelnika, zbog čega je na kraju imenovan i kandidatom.

Komentari