MILANKA OPAČIĆ PONOSNO POKAZALA PREKRASNU KĆER ‘Kažu da smo jako slične’

03.02.2016., Zagreb - Nakon prisege bivsih ministara Sabor je sjednicu nastavio raspravom o financijskom izvjestaju HBOR-a. Milanka Opacic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Milanka Opačić prije 15 godine posvojila je djevojčicu Lanu koja je danas odrasla djevojka. Opačić je o majčinstvu progovorila za In Magazin te ispričala kako je došlo do posvojenja djevojčice i kakav odnos danas imaju. Objasnila je da je Lanu prvo upoznala, a onda se odlučila na posvojenje, prenosi Index.

“Dogodilo se svojevrsna kemija i ja sam krenula potpuno nekim drugim putem. Obično ljudi prvo podnesu molbu, pa krenu tako, ja sam možda krenula nekim drugačijim putem i nisam jedina. No jedina sam bila u javnom prostoru pa se za mene zna”, kazala je.

“Uzimala sam je preko vikenda, preko tjedna, izvodila van dok me u jednom trenutku jedna teta gore nije pitala, “Oprostite, je li vi mislite nešto s njom” i rekla da joj je sve teže kad je vraćam nazad”, rekla je Opačić.


Milanka i Lana prošle su i pubertet, a funkcioniraju, kaže, jako dobro. Mnogi im kažu da sliče, a Lana kaže da su slične kako fizički tako i po osobinama.

U životu s Lanom, kaže Opačić, do sada nije bilo previše drame i problema.

“Pa imali smo jednu situaciju kada je otvorila Facebook i preko toga su se u školi organizirali da će ju pretući. Na svu sreću, ja sam radila posao u kojem sam stalno govorila o zlostavljanijoj djeci, o djeci koja stalno koriste internet, ona je tu bila visoko educirana i u nekom trenutku mi je to rekla”, zaključila je.

Komentari