Krešo Beljak najavio novu prijavu USKOK-u: Ima nova saznanja o prelasku Madjera u Bandićev klub

INDEX/Patrik Macek

Krešo Beljak najavio je da će  USKOK-u prijaviti nova saznanja vezano uz prelazak Mladena Madjera u Klub Milana Bandića. Tako, nova prijava odnosit će se i na župana Zagrebačke županije i bivšeg HSS-ovca Stjepana Kožića koji je navodno prijetio Madjeru da će aktivirati svoj saborski mandat ukoliko ovaj ne pređe Bandiću. Mladen Madjer je zamjena Kožiću u Hrvatskom saboru jer je funkcija župana nespojiva s funkcijom saborskog zastupnika.

“Znam ono što mi je Madjer govorio, da ga Stjepan Kožić stalno naziva, da ga ucjenjuje ukoliko ne pređe u klub Milana Bandića da će on aktivirati svoj saborski mandat što je nemoguće jer bi onda morao na izbore”, kazao je Beljak za N1.

Beljak tvrdi da je saznao još neke detalje oko Mladena Madjera i Stjepana Kožića no sve će prvo idućeg tjedna iznijeti u USKOK-u, prenosi N1.

“Ima tu još puno stvari oko Stjepana Kožića. Svakodnevno mi se javljaju ljudi. Kad su vidjeli da sam cijelu stvar prijavio USKOK-u, eto iz sata u sat imam nova saznanja i uskoro ću ponovno posjetiti tu državnu instituciju i reći im neke novosti koje sam saznao u međuvremenu, a vezane su uz Stjepana Kožića. Prvo ću reći USKOK-u”, zaključio je Beljak


Komentari