HNS Zagreb poziva gradonačelnika Milana Bandića da ne prihvati novi cjenik Holdinga

Foto: Facebook/ Vratite magnoliju

Prema dokumentu koji posjeduje Jutarnji list Holding bi mogao povećati cijenu odvoza smeća. HNS Zagreb reagirao je na tu informaciju, a njihov dopis prenosimo u cijelosti.

“Ukoliko se pokažu točne informacije objavljene danas prvo u Jutarnjem listu, te kasnije u ostalim medijima, o namjeri Zagrebačkog holdinga da drastično digne cijene odvoza smeća u Zagrebu, HNS Grada Zagreba poziva gradonačelnika Milana Bandića da ne usvoji takav prijedlog i spriječi novi financijski udar i harač na Zagrepčane.

 Iz prijedloga poskupljenja vidljiva je potpuna nesposobnost Uprave Zagrebačkog holdinga da sustavno i na prihvatljiv način riješi problem zbrinjavanja otpada u Zagrebu, jer sve godinama propuštene prilike da se sa smećem u našem gradu upravlja kao vrijednim resursom, pokušavaju pokriti nerazumnim prijedlogom o drastičnom poskupljenju usluge za građane Zagreba.

 S obzirom da je donošenje takve odluke u njegovoj ingerenciji, pozivamo gradonačelnika Milana Bandića da, podsjećajući na njegovu izraženu socijalnu crtu i iskazanoj želji da resursima i novcima Zagrepčana upravlja racionalno, odbije ovakav nerazuman prijedlog Zagrebačkog holdinga, spriječi poskupljenje, te preispita daljnji rad uprave Holdinga.”


Komentari