Građani dolaze na suđenje Bandiću? Ponijet će mu sapun, četkicu i wc papir

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Građani iz Inicijative Zagreb te zove, dolaze na ročište gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću koje će se održati u srijedu.

“U subotu 04.01.2020 godine građani su presudili: KRIV SI! Koliko će se suđenja još riješiti u korist prvog čovjeka Grada? I zagrebački golubovi već znaju da je svaka prijava podnesena protiv njega i suradnika s valjanim dokazima. 22.01.2020. godine u 9 sati, na Županijskom sudu u Zagrebu, ponovno je zakazana rasprava Milanu Bandiću i suradnicima (trebala se održati 13.01.2020. ali je odgođena).

Biti ćemo tamo. Dozvoljeno nam je ući u sudnicu. Nosimo mu i poklon u slučaju da ga kojim slučajem proglasi krivim. Sapun, četkicu za zube, toalet papir i ručnik“, poručili su iz građanske inicijative.

Incijative “Zagreb te zove” i udruge “Siget”, “Zelena akcija” i “Pravo na grad” najavile su novi prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pod nazivom “Dosta je!” koji će se održati u subotu, 1. veljače, u 16 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.


Veliki prosvjed protiv, kako kažu, “Bandićeve otimačine” treći je u nizu, a nakon dva prosvjeda “Odstupi!” i “Kriv si!”, koji su održani dvije subote tijekom izborne šutnje u sklopu predsjedničkih izbora, prosvjednici će gradonačelniku Bandiću ovaj put poručiti: “Dosta je!”

Komentari