(FOTO) ANKA MRAK TARITAŠ OPET ODUŠEVILA HUMOROM: Sada se našalila na račun svoje visine

Facebook

GLAS, HSS, HSU, IDS i PGS, stranke članice Amsterdamske koalicije, u srijedu su potpisale aneks sporazuma o zajedničkom izlasku na europarlamentarne izbore te najavili da će potpunu listu svojih kandidata predstaviti do 23. veljače.

Predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš stala je za govornicu no, govornica je bila previsoka. Vijesti.hr piše kako se Taritaš snašla stavši na paket papira za printanje, a političarka se nije propustila našaliti na račun svoje visine i ujedno promovirati koaliciju.

 

“Rast Amsterdamske koalicije u anketama, ne znači na žalost i moj rast u visinu. Za sljedeći put neka klupica će dobro doći…”, napisala je na Facebook stranici.

Ovo nije prvi put da političarka pokaže koliko se i u bavljenju ovom granom djelatnosti itekako može biti i duhovit i simpatičan.

Svi se sjećamo lipnja prošle godine kada je došla u Sabor u sunčanim naočalama. Kako su pisali mediji, imala je nezgodu pa je tako morala, a ona se i tom prilikom našalila na svoj račun te oduševila i staro, a pogotovo mlado.

 

“Duhovitost, opuštenost, ležernost, britkost, poigravanje vlastitim imenom, autoironično osvrtanje na kritike…Sve su to retoričke karakteristike kojima pridobiva simpatije birača”, napisala je u kolumni komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček o Anki Mrak Taritaš povodom njezina medijskog angažmana tijekom izbora 2017. godine.

Kada se intenzivnije pojavljuje u javnosti, Anka Mrak-Taritaš redovno ostavlja dobar dojam kod svojih birača. Trenutno se najviše posvećuje kampanji za Europarlamentarne izbore ispred Amsterdamske koalicije. Podsjetimo, HSS je jučer predstavio svoje kandidate za europski parlament: zagrebačkog liječnika Zorana Bahtijarevića i predsjednika stranke krešu Beljaka.

 

Komentari