Bandića opet napuštaju suradnici: Doznajemo bez koga odlazi u sedmu bitku za Zagreb!

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Ne spava, nervozan je, razdražljiv i hladan! Ovako od parlamentarnih izbora živi Milan Bandić, dugogodišnji nedodirljivi vladar hrvatske metropole, kojem se pozicija ozbiljno zaljuljala.

No od sedme bitke za Zagreb ne odustaje iako vjerni suradnici ponavljaju kako stanje u gradonačelnikovim odajama nikada nije bilo tako ozbiljno i alarmantno. Bandić je zapravo stjeran u kut, a kako stvari stoje ne prestaju ga napuštati najodaniji suradnici.

“Polako se povlače. Nisu ništa zamjerili, jednostavno im je pomalo već dosta. I razumljivo je to, nakon toliko godina, svima treba odmor” poručili su iz Gradske uprave, piše Večernji. Dodaju i da je pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić već prije rekao da mu je ovo zadnji mandat te da je bivši gradski pročelnik za financije Slavko Kojić odlučio da od sljedeće godine više neće biti u Skupštini. Dogradonačelnica Jelena Pavičić Vukičević pak seli u inozemstvo.

Nedavno su procurile informacije kako se od Bandića postepeno distancira Slobodan Ljubičić Kikaš. Dobro upućeni svjedoče da se Kikaš od Bandića udaljio još u kampanji za parlamentarne izbore, a izbornu noć dočekao je u SDP-u, gdje je navodno ćaskao s pokislim Bernardićem. Kikašev bijeg veliki je udarac za Bandića. Ovaj spretni Imoćanin godinama je slovio za mozak operacije svih financijskih akrobacija kako u Gradu Zagrebu, tako i u Zagrebačkom holdingu. Nerijetko ga se opisivalo kao stvarnog vladara hrvatske metropole. Bandić niti jedan ključan potez nije povukao bez da se konzultirao s Kikašem, koji je tvorac svih njegovih poslovnih i političkih ideja.


Ima li lista “izdajnika” kraja, vrijeme će reći.

TAJNI SASTANAK MILANA BANDIĆA! Što masoni imaju s time?

BANDIĆ OSTAJE SAM: Otišao je i njegov najvjerniji suradnik Slobodan Ljubičić Kikaš

 

Komentari