‘BANDI TREBA REĆI DA JE BANDA’ Dalija Orešković bez dlake na jeziku o ‘kriminalnom’ Milanu Bandiću

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Općinski radni sud u Zagrebu je odlučio kako je smjena Bore Nogala bila protuzakonita te ga treba vratiti na mjesto ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak, čija je prvostupanjska presuda dostavljena u ponedjeljak i na adresu ovog pedijatra.

Dalija Orešković je prokomentirala odluku i prilično oštro iznijela svoje stavove.

“Bandi treba reći da je banda. I u sudnici, i na izborima. Ukoliko ova presuda postane pravomoćna, mene zanima hoće li ikakve posljedice snositi Ana Stavljenić Rukavina i ostali članovi Upravnog vijeća te njihov nalogodavac, kriminalni Milan Bandić. Želim sustav u kojem nitko neće moći zloupotrebljavati položaj za svoje privatne interese na štetu javnih. Boro Nogalo je žrtva jer je nečijoj pohlepi stao na put, a ja se nadam da će pravda ovog puta biti brza, dostižna i na pravoj strani. Kao političarka borit ću se da to postane standard za sve, bez izuzetka”, napisala je na svom Facebook profilu.

Podsjećamo, ta teret mu se stavljalo da je zapošljavao suprotno odlukama Upravnog vijeća, na što je sud sad rekao da se o novim liječnicima na Srebrnjaku odlučivalo upravo na sjednicama Vijeća.


Komentari