Andrej Rora i Ivan Marčeta novi članovi Odbora HDZ Novi Zagreb – zapad

foto: Facebook HDZ Sv.Klara

Na konstituirajućoj sjednici Odbora HDZ Novi Zagreb – zapad, održanoj u Hrvatskom Leskovcu, jednoglasnom su odlukom kooptirana dvojica nedavno izabranih članova Gradskog odbora HDZ Zagreb s područja gradske četvrti Sv.Klara: dr. med. Ivan Marčeta iz TO Lanište, inače član nacionalnog Predsjedništva Udruga Hrvata BiH Prsten i Andrej Rora, voditelj Odjela za medije i komunikacije u Središnjici HDZ – Hrvatska demokratska zajednica, izvijestio je HDZ Sv. Klara.

Ali, budući da je prvi čovjek svetoklarskog HDZ-a Vedran Ivanković, kao predsjednik Mladež HDZ Novi Zagreb-zapad, po dužnosti i snagom Statuta član Odbora GČ, ta se brojka penje na – 5.

“Najviše dosad u našoj stranačkoj povijesti!”, dodaju iz HDZ Sv. Klara.

“Iz unutarstranačkih izbora naša je stranačka organizacija izišla još snažnija nego dosad. Sveučilišni predavači, doktori znanosti, branitelji, liječnici, dužnosnici na nacionalnoj razini, pravnici, prometni stručnjaci, poduzetnici, obrtnici, ali i studenti i radnici i umirovljenici… naš OGČ zrači sinergijom iskustva i mladosti, dokazane stručnosti i zanosa, domoljubnog naboja i kompetencije! Osnaženi svojim dosadašnjim uspjesima, konsolidacijom ZG HDZ-a pod vodstvom Mislav Herman i postignućima HDZ-ove Vlade, predvođene predsjednikom Andrejem Plenkovićem, spremno dočekujemo nove izazove i pripremamo se za pobjedu na lokalnim izborima u svibnju 2021. godine!”, poručuju.


Komentari