Zagrepčaninu prisjeo preljub! Bijesni suprug ljubavnice ga je skinuo do gola, a onda je nastao kaos!

Ilustracija

Preljubi u braku često završavaju rastavom, a prema optužnici zagrebačkog tužiteljstva Alžirac K.L. (25) odlučio je itekako “naplatiti” prevaru svoje fatalne supruge koja je inače iz Zagreba.

Sve je počelo 3. ožujka ove godine kada je prevareni suprug K.L. ženinim ljubavniku, Zagrepčaninu A.S. telefonski upućivao ozbiljne prijetnje smrću naglašavajući da zna da ga supruga vara. Zatim, je Alžirac predložio da se nađu i pregovaraju u blizini jednog hrama u Ulici Bizek.

“Kritičnog dana oko 17 sati K.L. je htio sa mnom razgovarati. Pristao sam te me je poveo do parkiranog Smarta crne boje. Na vozačevom mjestu bio je neki muškarac, također alžirskog podrijetla, koji je s njim na alžirskom komunicirao. I tad mi je K.L. rekao da se skinem do gola. Nisam na to pristao, a nalazili smo se 50 metara od suvozačeve strane auta. K.L. se pritom obraćao vozaču, a meni je pokazao rukom da pogledam u unutrašnjost auta. Od straha sam pogledao i vidio na suvozačevu sjedalu metalni cjevasti predmet koji je bio prekriven jaknom svijetlije boje. Vidljiv je bio samo vrh tog predmeta i bio je to pištolj koji je na samom vrhu imao ciljnik. K.L. mi je potom ponovno naredbodavnim i prijetećim glasom rekao da se skinem. A kako sam vidio da se radi o dvojici muškaraca i da je u autu možda i pištolj, od straha sam počeo skidati svu odjeću sa sebe” izjavio je ženin ljubavnik A.S, prenosi Jutarnji.

K.L. ga je tako nagog fotografirao mobitelom i pritom uslikao najmanje četiri fotografije. Isto tako, mu je govorio da će ga upravo tim fotografijama ucjenjivati i svima ih slati, osim ako ne pristane na određeni dogovor. Naime, K.L. je zatražio da mu Zagrepčanin isplaćuje određeni iznos svaki mjesec.


“Zaprijetio mi je da ga ni slučajno ne smijem prijaviti policiji jer da će ubiti mene i moju obitelj. Kad je odlazio, rukom je prešao preko grla pokazujući da će me priklati. Njih su dvojica otišla, a ja sam bio prestravljen, nemoćno sam se osjećao i opravdano se bojim za svoju obitelj ” opisao je A. S. dramatičnu situaciju.

Alžirac  K.L. tvrdi da navedeno nije istina, a njegov partner u zločinu H.E.O tvrdi da mu je K.L. ponudio 100 kuna nagrade ako ga odveze na određenu lokaciju.

“Vidio sam da K.L. priča s jednim čovjekom, da je bio jako ljut, razgovarali su oštro. A ja sam bio sam u autu i nisam se htio miješati. Gledao sam svoj mobitel. I iskreno nisam vidio da bi se ta druga muška osoba skinula do gola i da ga je K.L. fotografirao” rekao je H.E.O.

Komentari