Oni su najuspješniji poduzetnici Zagrebačke županije: Plaketa u konkurenciji velikih trgovačkih društava otišla u Svetu Nedelju!

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

I ove godine Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb nagradila je najuspješnije poduzetnike Zagrebačke županije. U konkurenciji velikih trgovačkih društava plaketa “Zlatna kuna”, za poslovne rezultate u 2019., dodijeljena je tvrtki Medical Intertrade iz Svete Nedelje, u konkurenciji srednjih trgovačkih društava tvrtki Violeta iz Svetoga Ivana Zeline, a u konkurenciji malih trgovačkih društava tvrtki Sofa IT iz Klinča Sela.

Zbog epidemioloških mjera ove godine nije bilo tradicionalnoga okupljanja najuspješnijih poduzetnika, već je plaketu “Zlatna kuna” uručio nagrađenima u njihovim poslovnim prostorima predsjednik HGK-Komore Zagreb Vitomir Klasić. uručenju plakete vlasniku Medical Intertradea Radwanu Joukhadaru prisustvovao je i Damir Fašaić, ovlašten za obavljanje poslova pročelnika za gospodarstvo i fondove EU Zagrebačke županije.

“Zagrebačka županija je jedna od gospodarski najrazvijenijih županija u RH što, naravno, zahvaljujemo isključivo našim poduzetnicima. Da oni nisu uspješni ne bi bilo ni uspješne Zagrebačke županije. Županija ne bi mogla ulagati i vraćati prihode od poreza ni u gospodarstvo, ni u obrazovanje, zdravstvo, promet… Temelj za kvalitetan život u županiji je, naravno, uspješno gospodarstvo”, rekao je Fašaić, dodavši da Županija nastoji pomoći poduzetnicima gdje god može.

“Ove smo godine izdvojili sredstva za tvrtke pogođene COVID-krizom, a raspisali smo i natječaj i dodijelili sredstva malim i srednjim poduzetnicima koji ulažu u povećanje svoje konkurentnosti. Nastojimo biti što bolja županija koja privlači nove investitore”, rekao je Fašaić.


Komentari