MATE RIMAC OBJAVIO OGLAS: Traži prostor na području Zagrebačke županije, imate li ono što traži?

Direktor Rimac automobila Mate Rimac niže uspjehe, a želi i dugoročno rješenje za smještaj svoje tvrtke. Na Facebooku je objavio oglas u kojem traži industrijsku halu kako bi olakšao funkcioniranje Rimac automobilima prije izgradnje vlastitog kampusa.

“U Hrvatskoj je jako teško pronaći industrijske hale. Radimo na dugoročnom rješenju za nas (izgradnja Campusa od 100.000+ m2) ali nam do tada treba prostor za širenje. Gledamo razne opcije ali nismo još našli ono što nam odgovara”, napisao je Rimac.

Dalje je naveo uvjete koje objekt treba ispuniti: gotov objekt veličine do 30 000 kvadratnih metara, isključivo na prostoru Zagrebačke županije.

U Hrvatskoj je jako teško pronaći industrijske hale. Radimo na dugoročnom rješenju za nas (izgradnja Campusa od 100.000+…


Objavljuje Mate RimacUtorak, 26. siječnja 2021.

Rimac je naglasio da je izgradnja Campusa idealna opcija, ali da neke stvari u Hrvatskoj traju beskonačno. Osim toga, Rimac Automobili bilježe i poslovne uspjehe. Europska komisija odobrila je 2,9 milijardi eura državne potpore 12 zemalja-članica za proizvodnju baterija za električne automobile, a pomoć će dobiti i Rimac Automobili.

Komentari