JEZIV PRIZOR U ŠUMARKU! Otišao je brati gljive, a pronašao je lubanju! Policija je na terenu

sr.wikipedia.org

Franjo S. (43) danas je otišao u šumarak nedaleko od kuće kako bi brao gljive. No, umjesto gljive, s tla je Franjo podigao nešto drugo.

“Kada sam se spustio do potoka, pažnju mi je privuklo nešto bijelo na zemlji, prvo sam mislio da je gljiva, ali kada sam uzeo u ruke… Bila je lubanja“, kazao je za 24sata ovaj stanovnik Brckovljana.

Gljivar je odmah nakon pronalaska lubanje kontaktirao policiju i vatrogasce koji su stigli na mjesto gdje je lubanja pronađena te su pronašli i ostatke kostura.

“To me je zaista iznenadilo. Pričao sam i sa ostalim susjedima, nitko nema nikakve indikacije tko bi to mogao biti”, ispričao je drugi mještanin.


Policijska uprava zagrebačka  potvrdila je da je u nedjelju nakon 13 sati u mjestu Brckovljani pronađen neidentificirani leš čovjeka. Očevid je još uvijek u tijeku.

“Sva sreća pa nisam dijete vodio sa sobom jer često znam otići u ‘gljivarenje’ i boraviti u prirodi. Nije mi bilo svejedno, ali koliko znam, nitko nikad ništa slično nije uočio na tom području. Kažem vam, lubanja je bila okrenuta licem prema dolje i taj bijeli komad je baš odudarao od ostatka zemlje”, dodao je Franjo S.

 

Komentari