(VIDEO) GNJUSNO I SRAMOTNO: Vršili nuždu ispred HNK i gazili cvijeće!

Photo: Instagram/davor_photography

Druženje mladih ispred HNK izazvalo je mnogobrojne polemike, dok mladi u tome nisu vidjeli ništa loše, smeće i smrad nakon druženja dugo u noć rezultiralo je pojačanom kontrolom kod kazališta. Iako je okupljanju ispred HNK došao kraj, činjenica da mladi više nemaju prostor za druženje, postaje sve veći problem. Kako klubovi i kafići ne rade nakon ponoći, javni prostori su jedino što im preostaje, a nered koji ostavljaju iza sebe puni medijske stupce već tjednima.

Ono što je itekako zabrinjavajuće, a i sramotno, jest ponašanje pojedinaca koji svojim postupcima urušavaju ugled jedne građevine kako što je Hrvatsko narodno kazalište.

Tomu je i svjedočio naš čitatelj (poznat redakciji) koji je sinoć u prolazu Trgom Republike Hrvatske itekako ostao zaprepašten prizorom. Nešto iza ponoći, izvor je snimio mladu osobu kako urnira kod kazališta, a samo nekoliko metara dalje dva nepoznata muškarca hodala su po zelenoj površini.  Čitatelj navodi kako je vidio i žensku osobu kako gazi po cvijeću. Iz navedenog je očigledno da neki naprosto ne poštivaju javne površine, dok netko drugi ujutro taj isti nered čisti i popravlja tuđom krivicom.

 


Komentari