VELIKO SRCE Predivna gesta učenika prema herojima iz KB Dubrava! ‘Ovo su najljepši pokloni’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Djeca uvijek iznova pokazuju svoja velika srca. Tako su zdravstvenim djelatnicima iz KB Dubrava djeca iz područne škole Vojakovački Osijek za Božić odlučila pokloniti jabuke iz svojih voćnjaka.

Poklone su poslala i djeca iz Osnovne škole Sesvetska Sopnica. Djeca su skupila 20 kilograma jabuka. Učitelj Osnovne škole Ljudevita Modeca rekao je da su djelatnici “trebaju vitamine.”

“Svi djelatnici bolnice mnogo rade. Trebaju vitamine i jabuka je najbolji božićni poklon”, rekao je Tihomir Pleša, učitelj Osnovne škole Ljudevita Modeca.

Poklone su djeca sama i zamotala

Sličnu gestu poželjela su realizirati i djeca iz Sesvetske Sopnice, koja su napisala da im je dosta korone, pa mogu misliti kako je tek dosta liječnicima. Učitelji njihove škole porukama su pridodali poklone, pa su medicinski djelatnici u Dubravi u petak bili ganuti dva puta, piše Dnevnik.hr.


“Motiv koji nosi sve je da ste vi naši heroji. To su djeca sama napisala”, rekla je Marija Mikulić, školska psihologinja Osnovne škole Sesvetska Sopnica.

Poklone su djeca sama i zamotala, a iz KB Dubrava poručili su kako su ovo najljepši pokloni.

“Ovo su najljepši pokloni. Mi smo tu za njih i učinit ćemo sve da oni mogu imati sretno djetinjstvo”, rekao je Ivica Lukšić, v. d. ravnatelja KB Dubrava.

Komentari