Vaša mala donacija puno znači! Sudjelujte u vrijednoj humanitarnoj akciji danas. Donosimo detalje

Izvor: Facebook

Humanitarna akcija “Dobra volja” i ove godine onim najpotrebitijima uljepšava Božić.  Božićne darove za djecu čiji su roditelji u teškoj situaciji su prikupili, a sve ljude dobre volje pozivaju da doniraju hranu, higijenske potrepštine, čarape i donje rublje.

Zahvaljujući dečkima iz Dubrave, udruzi je ustupljeno i skladište, te sve što bude prikupljeno ide 50 obitelji diljem Hrvatske.

Akcija se održala jučer, a iz Udruge tvrde da su Zagrepčani opet pokazali da imaju veliko srce. Donacije udruga zaprima i danas, te su detaljno objasnili što im je potrebno.

” Hvala vama dobri ljudi, hvala volonterima, školama i svakom pojedincu sa velikim srcem.
Sutra 13.12.2020. Od 11 do 13 sati smo u Konjšćinskoj 46, pa ako imate viška trajnih proizvoda, sira, paštete, konzerve graha, salame, ribice, kozmetike, parfeme, šminke, lampice, kuglice za bor, bon za neki dućan, slobodno dođite. Ukoliko vam je lakše. Da naša Kata dođe po donaciju slobodno ju kontaktirajte na 0953935888 i ona će doći do vas.
Danas pakiramo pakete sa poklonima, ali i sa hranom”, napisali su iz Udruge.


Hvala svima koji su danas dosli u nase skladiste i zatrpali nas darovima i hranom, hvala divnim mladim ljudima iz udruge…

Objavljuje HU Dobra VoljaSubota, 12. prosinca 2020.

 

Komentari